Punaviinit

Talon punaviini

Habla Del Silencio

Extremadura,ESPANJA

Monipuolisessa tuoksussa tummia kypsiä marjoja, mausteisuutta ja lakritsaa. Suutuntuma on melko täyteläinen ja samettisen pehmeä.

Rypäleet: Gabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo

12cl 6,70 € - 16cl 9,00 € - 1/1 42,00 €


PUNAVIINIT


Gillardi di Dogliani DOCG

Piemonte, ITALIA

Viinissä tuoksuvat tumma kirsikka ja lakritsa sekä mausteiset aromit. Täyteläistä suutuntumaa ryhdittävät tasapainoiset hapot ja kuivattavat tanniinit. Uskomattoman pitkä ja moniulotteinen jälkimaku. Harmoninen ja elegantti kokonaisuus.

Rypäleet; Dolcetto

12cl 6,70 € - 16cl 9,00 € - 1/1 42,00 €


Callia

San Juan, ARGENTIINA

Intensiivinen, hiukan makea viini. Maku tasapainoinen, pehmeä ja täyteläinen. Jälkimaku pitkä ja hienostunut, sekä voimakkaan aromaattinen. Monipuolinen pihviviini.

Rypäleet: Shiraz, Malbec

12cl 6,70 € - 16cl 9,00 € - 1/1 42,00€


Lapostolle Grand Selection

Valle del Rapel, CHILE

Viiniä kypsytetään viiden kuukauden ajan tammi- ja terästankeissa ennen pullotusta. Intensiivinen purppuran väri. Tuoksussa luumua, mansikkaa, mausteita sekä suklaan ja tupakan aromeja. Pyöreän marjaisa ja hedelmäinen maku.

Rypäleet: Carmenere, Syrah

12cl 6,80 € - 16cl 9,20 € - 1/1 44,00 €


Tiempo Briego

Ribera del Duero, ESPANJA

Täyteläisen viinin mausta löytyy tummaa kirsikkaa, luumua ja mausteista tammisuutta. Tasapainoinen, tanniininen, pitkä ja lämmin kokonaisuus tekee viinistä erinomaisen pihviviinin.

Rypäleet: Tempranillo

1/1 46,00 €


La Lippa

Piemonte, ITALIA

Viinissä tuoksuvat kirsikka, mausteiset, hennon balsamiset sekä kukkeat elementit. Keskitäyteläistä suutuntumaa verhoavat tasapainoiset tuntuvat hapot sekä pehmeät tanniinit.

Rypäleet: Barbera

1/1 46,00 €


Castiglioni Chianti

Toscana, ITALIA

Viinin väri on syvänpunainen. Aromeista voi löytää vadelmaa ja mansikkaa. Maku on keskitäyteläinen, keskitanniininen, kevyen yrttinen ja mausteinen. Viinin jälkimaku on miellyttävän pitkä, pyöreä ja pehmeä.

Rypäleet; Sangiovese, Merlot

1/1 45,00 €


"KIIREHTIKÄÄ ANTAMAAN PERIKSI KIUSAUKSELLE ENNEN KUIN SE HÄVIÄÄ.”
Pierre Deslandes

Makuja, tuoksuja & historiaa ammattitaidolla!