Tervetuloa uudistuneeseen ravintolaamme!

Ravintolaan tehtiin vuonna 2023 kokonaisvaltainen kasvojenkohotus. Remontti toteutettiin vanhoja arvoja kunnioittaen ja asiakkaiden toiveiden mukaan.

Uudistetun ravintolan ilme on kodikas ja viihtyisä. Remontin yhteydessä paljastuneet vanhat tiiliseinät jätettiin näkyville ja ne tuovatkin tunnelmallisen ja rentouttavan ilmapiirin heti ravintolan eteisaulasta lähtien. 

Mittava uudistus kesti kokonaisuudessaan noin kolme kuukautta ja pääsimme avaamaan uudet tilat 4. huhtikuuta 2023.

Kuva: Sisääntulon aulassa valaistu vanha tiiliseinä 
 

Ilmastoidut tilat

Remontissa otettiin huomioon viihtyisyys ja tilojen hyvä ilmanvaihto, ilmanvaihtokone edustaakin tekniikaltaan alan huippua. Kesällä saamme tilat ilmastoitua mukavan viileäksi ja talvella mukavan lämpimäksi. 

 

Kuva: Saliin mahtuu kerralla noin 45 henkilöä.

 

Mukavat sohvat houkuttelevat!

Uudet upeat korkeaselkäiset sohvat houkuttelevat istumaan. Siirrettävillä väliseinillä saamme tehtyä tilakokonaisuuksia erikokoisille ryhmille. Saliin mahtuu kerralla noin 45 henkilöä. Lisäksi keväästä syksyyn käytössä myös lasitettu ja lämmitetty terassi, johon mahtuu ruokailemaan noin 35 henkilöä. Pöytien valinnassa korostettiin luonnollisuutta ja ruskean lämmintä sävyä. 

 

Tuttu Coussicca, uusi ilme...

Asiakkaiden toiveet yksityiskohtien säilyttämistä otettiin huomioon. Tiloista löytyy edelleen katon vanhat kynttilälyhdyt ja seiniltä puupintaa, joka tuo lämminhenkisyyttä ja viihtyisyyttä. Tulemme jatkossakin olemaan tuttu turvallinen Coussicca, uudistetulla ilmeellä.

 

 

Etäisyydet ravintolaan

Sammonaukion ratikkapysäkki 300m
Tammelan stadion 450m
Tampere-talo 650m
Tampereen yliopisto 650m
Tammelantori 900m
Rautatieasema 900m
Nokia Arena 950m

 

Ravintolamme sijaitsee Tampereella Kalevan kaupunginosassa, osoitteesta Nyyrikintie 2. Pysäköintipaikkoja löydät ravintolan edestä (rajallinen määrä).

Ruokalistalta löydät edelleen talon klassikkoannokset...

Asiakkaiden toiveesta ruokalistaa uudistettiin vain kevyesti. Meiltä löydät edelleen talon suositut klassikkoannokset, jotka olivat jo 1970- luvulla asiakkaiden suosiossa. Ruokalistamme on kattava ja sieltä löydät lähemmäksi 30 erilaista annosta. Listalla muistetaan myös kala-, kana-, kasvis- ja vegaaniruokia syöviä

 

Tervetuloa nauttimaan uudistuneesta ravintolastamme. Toivomme, että saatte unohtumattoman kokemuksen!