Punaviinit

Talon punaviini - Flying Solo

Minervois,ETELÄ-RANSKA

Tuoksussa nuorta punaista marjaa ja hivenen mausteisuutta, hapokkaan täyteläien rakenne ja pehmeät tanniinit. Maultaa kevyen marjaisa, mukana herukkaa ja pippurisuutta ja hennosti yrttisyyttä. Tasapainoinen ja pehmeä.

Rypäleet: Grenache ja Syrah

12cl, 6,40 € - 16cl, 8,40 € - 1/1, 39,00 €


PUNAVIINIT


Casas del Bosque Reserva

Maipo/Rapel, CHILE

Tuoksussa punaista marjaa, vaniljaa, suklaata ja tammen tuomaa paahteisuutta. Maultaan pyöreä, tasapainoinen, elegantti. Intensiivisen rubiininpunainen.

Rypäleet; Gabernet Sauvignon

12cl, 6,50 € - 16cl, 8,50 € - 1/1, 40,00 €


Villa Locatelli

DOC Isonzo de Friuli, ITALIA

Tuoksussa kypsää kirsikkaa, vihreää paprikaa, mausteisuutta. Keskitäyteläinen, pehmeä, maalaismainen ja mausteinen. Väriltään melko syvä ja kirkkaanpunainen

12cl, 6,50 € - 16cl, 8,50 € - 1/1, 40,00 €


Floresta Crianza

Emporda, ESPANJA

Tuoksussa kukkaisia aromeja, vaniljaa sekä hivenen savuisuutta. Maku samettisen pehmeä ja täyteläinen. Väriltään kirsikanpunainen. Rypäleet: Garnacha, Syrah, Samso, Merlot ja Cabernet Savignon.

12cl, 6,50 € - 16cl, 8,50 € - 1/1, 40,00 €


Malbec

Mendoza, ARGENTIINA

Tuoksussa mustaherukkaa, luumua ja lakritsaa. Melko täyteläinen, mehukas sekä kypsän hedelmäinen. Tasapainoinen maku, pehmeät tanniinit. Melko pitkä jälkimaku, joka jättää suuhun mausteisen makeahkon jälkimaun

Rypäleet: Malbec

12 cl 6, € - 16 cl 8,95 € - 1/1 42,00 €


Cantine Menhir Quota

Apulia, ITALIA

Tuoksussa punaiset kypsät marjat, yrtit ja lakritsa. Maultaan täyteläinen, tuntuva happorakenne, kuivattavat, pehmeät tanniinit.

Rypäleet: Primitivo

1/1, 42,00 €


Valpolicella Classico DOCG Ripasso

Terre Vi Valgrande, Veneto, ITALIA

Väri hieman kehittynyt, runsaan punainen. Tuoksu marjaisan täyteläinen ja mausteinen. Maku miellyttävän täyteläinen. Pitkä tasainen jälkimaku. Rypäleet Corvina, Rondinella, Croatina.

1/1, 42,00 €


Kadette

Stellenbosch, ETELÄ-AFRIKKA

Tuoksu voimakas, savua, kirsikkaa, mustetta, orvokkia ja hieman tupakkaa ja kahvia. Makua lempeän pyöreä ja pehmeätanniininen. Mukana ripaus savua ja pekonia. Väriltään tumman syvän punainen.

Rypäleet: Pinotage, Cabernet Sauvignon, Merlot

1/1, 46,00 €


Le Terroir de Cayx

Cahors, ETELÄ-RANSKA

Tuoksussa tummia hedelmiä, mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja tummaa kirsikkaa. Maku on notkea, täyteläinen ja tasapainoinen. Esteetön ja viettelevä jälkimaku. Väriltään syvän punainen.

Rypäleet: Malbec ja Merlot

1/1 46,0 €


"KIIREHTIKÄÄ ANTAMAAN PERIKSI KIUSAUKSELLE ENNEN KUIN SE HÄVIÄÄ.”
Pierre Deslandes

Makuja, tuoksuja & historiaa ammattitaidolla!